relax

Kroppsbehandlingar

KROPPSBEHANDLINGAR

För dig som vill ha det där lilla extra har vi underbara kroppsbehandlingar med både IR-bastu och/eller massage och/eller ansiktsbehandlingar/fotkurer etc. Boka nedan.

Boka här

BILD

Rainforest Feet 25min, 355:-
En härlig fotkur för både kvinnor som män! Den ultimata lyxen för trötta fötter helt enkelt! Skönt mjukgörande aromafotbad, fotskrubb, inpackning och skön fotmassage med välgörande fotkräm. OBS! Ej medicinsk fotvård.
Rainforest Feet är en av de behandlingar vi rekommenderar som ”mor & barn”-behandling, där barnet kanske följer med på sitt första spa/relax-besök.

Kom håg! I alla våra behandlingstider ingår även träning om så önskas.

Boka här

BILD

Exotic Palm Ritual 40min, 795:-
En fantastisk behandling där vi fokuserar både på ditt välmående och din hud med en djupgående rygg- och nackmassage följt av en lyxig ansiktskur.

Vi använder kalla lavastenar som motverkar svullna, trötta ögon och mörka ringar runt ögonen. I ansiktskuren ingår även rengöring, exfoliering, ansiktsmassage och mask. Under tiden masken verkar får du njuta av en skön hand- & underarmsmassage. Behandlingen avslutas med dagkräm och terapeutens rekommendationer.

Boka här

Massage

Fairytale Ocean 90min, 1475:-

En ljuvlig behandling från topp till tå!
Aromafotbad med fotskrubb, fruktfat, helkroppsmassage och Princess Face.

Vi börjar med ett skönt aromafotbad och mjukgörande fotskrubb, där du också avnjuter en god kopp örtte tillsammans med ett litet exotiskt fruktfat. Därefter får du en djupgående helkroppsmassage innan ansiktet får ett lyft med Princess Face. En behandling med allt!

Kan fås som duo-behandling där du och din vän/käresta får behandling av var sin terapeut.

Boka här

BILD

Destress & Recharge 70min, 715:-
En utrensande och avkopplande behandling!
För dig som har haft lite mycket ett tag och är i behov av att koppla av och tanka på med ny energi.

Du börjar med 30min IR-bastu som har goda effekter på bl.a. stress, utmattning, värk, muskelsmärtor och ger en ökad blodcirkulation i huden, vilket är avgörande för vacker hy. Toxiner rensas ut på djup nivå och ger en förbättrad spänst och elasticitet i huden. Värmen ifrån IR-bastun värmer dig inifrån ut och detta är ”jobbigare” för kroppen än en vanlig bastu och du bränner upp till 600kcl på 30 min!
Efter bastun avslutar vi med en skön halvkroppsmassage.

Kan fås som duo-behandling där du och din vän/käresta får behandling av var sin terapeut.

Kontakta oss

BILD

Coconut Dream 110min, 1095:-

IR-bastu & Helkroppsmassage

Vår uppskattade signaturbehandling med egen IR-bastutid och helkroppsmassage.
Er behandling startar med 50min i IR-bastu delen där ni njuter av värmen från bastuns infraröda strålar (helt ofarliga) och färsk frukt.

Efter att ni har bastat och duschat, så får ni en ljuvlig helkroppsmassage som gör underverk för trötta och stela muskler. Vi inleder massagen med vår härliga fotritual, sedan anpassar vi massagen efter era önskemål. 

Kan fås som duo-behandling där du och din vän/käresta får behandling av var sin terapeut.

Kontakta oss

BILD

Palm Tree Deluxe 110min, 1825:-
Vår populära och uppskattade behandling med guldkant. Här njuter du av både IR-bastu, massage och ansiktskur.

Vi inleder med att du får koppla av i vår härliga IR-bastu.

IR-bastu har goda effekter på bl.a. stress, utmattning, värk, muskelsmärtor och ger en ökad blodcirkulation, förbättrad elasticitet och spänst i huden. Toxiner rensas ut på djupet. Värmen från IR-bastun värmer dig inifrån och detta är ”jobbigare” för kroppen än en vanlig bastu och du bränner upp till 600kcal på 30 min!

Därefter tar vi hand om din kropp i en djupgående massage, som vi inleder med en härlig fotritual och fotinpackning. Avslutningsvis får du njuta av vår Princess Face, där vi tar hand om din hud i en härligt välgörande ansiktskur.

Kan fås som duo-behandling där du och din vän/käresta får behandling av var sin terapeut.

Kontakta oss

BILD

Luxury Treat 120min, 2495kr
En upplevelse för er som vill ha det där lilla extra och allt!

Ni startar i vår IR-bastu där ni avnjuter exotiskt fruktfat, choklad och värmen från bastun, som ger många goda hälsoeffekter. Därefter inleder vi er behandling med en skön helkropps-torrskrubb, som effektivt sätter fart på blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster.

Sedan får era fötter extra omsorg i vår sköna fotritual innan vi masserar in den ekologiska oljan i en djupgående helkroppsmassage. Efteråt packar vi in dig i varma täcken som låter den välgörande oljan sjunka in i huden. Under tiden får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring, exfoliering, mask och skön ansiktsmassage.
Vi använder Nuxe ansiktsolja som är både cellstimulerande och som förbättrar hudens egna förmåga att skydda sig med hjälp av oljans innehåll av antioxidanter, vitaminer och fettsyror.

Vi avslutar behandlingen med en avslappnande skalpmassage.

En underbar behandling för din hud & kropp som gör dig både lugn och varm inifrån och ut.

Kontakta oss

Se även

relaxerbjudande
Massage

BILD
Ansiktsbehandlingar

BILD
IR-bastu