BILD

Kropp & Fötter

Kropp & Fötter

För dig som vill ha det där lilla extra har vi underbara kroppsbehandlingar med både IR-bastu och/eller massage och/eller ansiktsbehandlingar/fotkurer etc. Boka nedan.

Boka här

BILD

Sköna Fötter 25min, 355:-
En härlig fotkur för både kvinnor som män! Den ultimata lyxen för trötta fötter helt enkelt! Skönt mjukgörande aromafotbad, fotskrubb, inpackning och skön fotmassage med välgörande fotkräm. OBS! Ej medicinsk fotvård.
Sköna Fötter är en av de behandlingar vi rekommenderar som ”mor & barn”-behandling, där barnet kanske följer med på sitt första spa/relax-besök.

Boka här

BILD

Exotic Palm Ritual 40min, 795:-
En fantastisk behandling där vi fokuserar både på ditt välmående och din hud med en djupgående rygg- och nackmassage följt av en lyxig ansiktskur.

Vi använder kalla lavastenar som motverkar svullna, trötta ögon och mörka ringar runt ögonen. I ansiktskuren ingår även rengöring, exfoliering, ansiktsmassage och mask. Under tiden masken verkar får du njuta av en skön hand- & underarmsmassage. Behandlingen avslutas med dagkräm och terapeutens rekommendationer.

Boka här

Massage

Från topp till tå 90min, 1475:-

En behandling med allt! Vi börjar med ett skönt aromafotbad och mjukgörande fotskrubb, där du också avnjuter en god kopp örtte tillsammans med ett litet exotiskt fruktfat. Därefter får du en djupgående helkroppsmassage innan ansiktet får ett lyft med Lilla Ansiktskuren. 

Kan fås som duo-behandling där du och din vän/käresta får behandling av var sin terapeut.

Boka här

Se även

Massage
Massage

M
Ansikte & Ögon

BILD
IR-bastu