sad

Read in english >>

VÄLGÖRENHET


Nästa välgörenhetskväll är den 17/12 2023. Tack för senast!

På julaftonskväll, 9 år gammal satt jag ute i snön och tittade på alla tindrande ljus i höghusets fönster. Var det bara jag som inte firade jul? Jag började bli kall och kanske var det dags att gå in till mamma. Idag var hon åtminstone nykter. 
Så ser livet ut för alldeles för många barn, även nu 41 år senare. 

Vi kan inte förändra deras liv helt men vi kan ge hopp och en stor portion värme. Därför öppnar vi nu upp Palm Tree Hotel i samarbete med Svenska Kyrkan i Trelleborg, den 17/12 för ca 50 barn som kommer från familjer med alkohol-, narkotika- våld- eller fattigdomsproblematik. De får sova på hotell, äta julmat, träffa tomten och mycket annat som hör julen till. 

Nu behöver vi er hjälp med att ge dessa barn en oförglömlig jul. Vi vill sätta tomten i arbete och fylla upp med klappar under granen och ber er därför om ett bidrag.

Jag hoppas att ni är med mig och vill hjälpa oss på hotellet att sprida julglädje

Flickan i snön

Seija Martti
Palm Tree Hotel
 

Bidra till att ge barn en fantastisk upplevelse!

Swish:
1232574697

 


Ni har hjälpt till med sommarkort!

I slutet på maj betalas det ut via Diakonin och Svenska Kyrkan ca 50 st sommarkort så att barn och deras familjer kan åka runt i Skåne. Sommar och semesterkänsla.

 


Palm Tree Open

I maj var det dags för första upplagan av Palm Tree Open.

Tävlingen ägde rum på ett renigt och blåsigt Tegelberga GK.

De tävlande kämpade dock trots det ofördelaktiga vädret och tack vare deras deltagande kommer det att ge ett överskott på över 10,000 kr! Det kommer att gå till hotellnatten.se så vi kan hjälpa fler barn att få lite ljus i deras vardag.

Stort tack till Tegelberga GK

Läs mer

 

Våra samarbetspartners 2022:

logo