sad

VÄLGÖRENHET


Palm Tree Open - 23/4

Med ditt deltagande i Palm Tree Hotel Open stöttar du ”Hotellnatten”. Ett fantastiskt initiativ drivet av Palm Tree Hotels egna Seija Martti där barn med svårigheter på hemmaplan får chansen att sova på hotell, äta julmat, träffa tomten och få julklappar. 

Läs mer


Nästa välgörenhetskväll är den 17/12 2023. Tack för senast!

 

På julaftonskväll, 9 år gammal satt jag ute i snön och tittade på alla tindrande ljus i höghusets fönster. Var det bara jag som inte firade jul? Jag började bli kall och kanske var det dags att gå in till mamma. Idag var hon åtminstone nykter. 
Så ser livet ut för alldeles för många barn, även nu 41 år senare. 

Vi kan inte förändra deras liv helt men vi kan ge hopp och en stor portion värme. Därför öppnar vi nu upp Palm Tree Hotel i samarbete med Svenska Kyrkan i Trelleborg, den 17/12 för ca 50 barn som kommer från familjer med alkohol-, narkotika- våld- eller fattigdomsproblematik. De får sova på hotell, äta julmat, träffa tomten och mycket annat som hör julen till. 

Nu behöver vi er hjälp med att ge dessa barn en oförglömlig jul. Vi vill sätta tomten i arbete och fylla upp med klappar under granen och ber er därför om ett bidrag.

Jag hoppas att ni är med mig och vill hjälpa oss på hotellet att sprida julglädje

Flickan i snön

Seija Martti
Palm Tree Hotel
 

Swish:

1232574697

 

Våra samarbetspartners 2022:

logo