Frukost

FRUKOSTBUFFÉ

Varmt välkommen till vår underbara hotellfrukost!

Boka här  

Vad vore en hotellvistelse utan att vakna väl utvilad för att sedan gå ner och njuta av en underbar frukost? För många är frukosten det bästa med att bo på hotell. Vi erbjuder en noggrant utvald hotellfrukost av kvalitet i en inbjudande miljö.

På vår fantastiska frukostbuffé hittar du ett generöst urval av varma och kalla godsaker med något som kan passa alla. Vår frukost serveras i vår restaurang, The Peacock. Det är en vacker restaurang som fokuserar på eleganta och tidlösa detaljer, och erbjuder samtidigt en avkopplande atmosfär.

Öppetider
Mån - Fre: 06:30 - 09:00
Lör - Sön: 07:30 - 10:00

Expressfrukost
Vi förstår att du som resenär lever med ett hektiskt schema eller ska med en tidig färja. Så för dig som har ont om tid eller är på språng erbjuder vi ett snabbare och enklare alternativ till frukostbuffén. Beställ kvällen innan senast kl. 19.00 i receptionen, så finns din frukost att hämta upp och ta med dig på morgonen.
Vår Expressfrukost inkluderar: En fralla, frukt, juice, take away mugg till kaffe/te.

Bjud med en vän / Kom in och njut av vår frukost
Vi tycker att de finaste stunderna i livet bör delas, även de små… Du och dina vänner är varmt välkomna att avnjuta vår frukostbuffé till ett pris på 155 SEK per person. Barn t.o.m. 12år kostar 79 SEK. Barn 0-2 år gratis.

Boka här