lobby

Välkommen till Trelleborg - palmernas stad

Trelleborg är perfekt för dig som trivs i småstadsidyll med närhet till storstad. Här kan du flanera på gågatan med mysiga butiker, barer och restauranger.
Nyrenoverat hotell med moderna faciliteter. På Palm Tree Hotel bor du i vackert inredda rum med hemtrevlig och personlig känsla. Hotellet har totalt 42 rum. Välj mellan dubbelrum, enkelrum eller familjerum. Hos oss sover du i lyxiga sängar av märket Bed Factory Sweden och såklart finns det wifi och andra bekvämligheter.

Hotellövernattning inklusive frukost

Njut av vår utmärkta frukostbuffé i vår mysiga restaurang med ett generöst urval av välsmakande varma och kalla godsaker. Har du en tid att passa? Beställ Expressfrukost kvällen innan, så finns den färdig att hämta i receptionen på morgonen.

Hotellet erbjuder även Late Breakfast

Vår Late Breakfast är populär bland trelleborgare och vi har många lokala gäster på utmärkta Late Breakfast inklusive våffelbuffé.
Kom in och njut av lyxig hotellfrukost. Vi har bra priser för både vuxna och barn. Hos oss äter barn 0–2 år gratis.

Hotell i Trelleborg med cityläge

Söker du hotell i centrala Trelleborg med närhet till tåg och buss? Då har du kommit rätt. Hotellet ligger i centrala Trelleborg på lugn gata med gågatan precis runt hörnet.

Trelleborg för semester- och affärsresenärer

Oavsett om du besöker Trelleborg i affärer eller på semestern hoppas vi att Palm Tree Hotel blir det självklara valet. Vi har många återkommande gäster som uppskattar hotellets personliga och mysiga miljö.

Logi inklusive hotellfrukost i Trelleborg

Boka in en natt på hotell i Trelleborg och bo över i våra mysiga och nyrenoverade rum. Vi har familjerum för gäster med barn. Avnjut en utsökt hotellfrukost efter en god natts sömn.

Välj ett av våra hotellpaket

Palm Tree Hotel är ett aktivitetshotell. Våra attraktiva hotellpaket erbjuder övernattning inklusive frukost med aktivitet.
Vi erbjuder spel på några av Sveriges sydligaste och bästa golfbanor. Ange önskad längd på vistelsen på vårt hotell i Trelleborg samt spel på antingen Trelleborgs GK, Tegelberga GK, Söderslätts GK eller Bedinge GK. Föredrar du padel? Se våra prisvärda padelpaket med övernattning med frukost och padelspel. Se även våra Relaxenpaket!

Relaxavdelning på hotellet

Hotellets Relaxavdelning är uppskattad av både hotellgäster och lokala besökare i Trelleborg. Här erbjuds en mängd olika behandlingar samt IR-bastu i avkopplande och rogivande miljö. Boka in massage, ansiktsbehandling, fotkurer och kroppsbehandlingar smidigt online. Eller varför inte ge bort ett presentkort. Relaxen på vårt hotell i Trelleborg har även ett noggrant utvalt sortiment av skönhetsprodukter.

Kul att göra i Trelleborg

I Trelleborg finns det många smultronställen att upptäcka. Vi visar dig gärna på karta till de bästa aktiviteterna i närheten av vårt hotell. Här finns allt från bad & shopping till konst, kultur & natur! Vill du känna storstadspulsen tar det endast 30 minuter från Trelleborg till Malmö. Det går också tåg och buss dit.

BW Signature Colletion Hotell

Hotellet tillhör ett Best Western Signature Collection Hotell och är klassat som ett designhotell med ett unikt inredningskoncept för resenärer som söker ett boende utöver det vanliga med citynära läge. Hos oss bor du på hotell i Trelleborg med hög service i en inspirerande och trivsam miljö

Populärt hotell i Trelleborg

Vår trivsamma miljö i helt nyrenoverade rum och faciliteter, hög servicenivå och centralt läge gör oss till ett populärt hotell i Trelleborg.
Vi hjälper dig med dina önskemål när du t ex behöver flexibel incheckning eller utcheckning.
Priserna på rummen är konkurrenskraftiga jämfört med andra hotell i Trelleborg. Välj datum och typ av rum för att se vårt pris. Frukost ingår.

Hotell i Trelleborg nära centrum

När du besöker Trelleborg och behöver ett bra hotell i centrum för en natt eller flera nätter vill vi vara ditt självklara val. Trelleborg är en stad med småstadskänsla och ett perfekt läge i södra Sverige för exempelvis en golfweekend med utmärkta banor i närheten av hotellet.

Utgå ifrån Trelleborg på semestern

Trelleborg är en utmärkt utgångspunkt när du semestrar i södra Sverige. Utforska Trelleborgg centrum eller hitta andra aktiviteter i närheten. Stanna en natt eller flera i Trelleborg. Fråga oss om attraktioner för barn och vuxna. Vi har många bra tips och hjälper dig gärna att hitta de bästa aktiviteterna för er.

Hotell Trelleborg - boka vårt hotell

Hotell Trelleborg för dig som söker bra boende med natt på hotell där frukost ingår. Sök boende genom att ange datum för incheckning och utcheckning samt typ av rum för att se våra priser. Välkommen till metropolen Trelleborg!

Hotellnatt i Sverige

Vårt hotell tillhör Best Western. Hos oss kan du både tjäna in poäng och ta ut en frinatt när du är med i Best Western Awards. Välkommen till hotell Trelleborg!