BILD

Ansiktsbehandlingar

ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Kontakta oss för mer information eller bokning.

En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud och ge den rätt näring, som den behöver. Skäm bort dig själv och din hy ordentligt och väck dess lyster. Vi hjälper dig hitta det som passar din hudtyp.

M

Princess Face 
25min 425:-

En uppfräschande ansiktskur med rengöring, peeling, skön ansiktsmassage, mask och härlig skalpmassage med avslutande dagkräm.

Vardagar: 395:-
Pensionär: 375:-

Kontakta oss

BILD

Royal Face
55min 700:-

Vår klassiska ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, exfoliering, skön ansiktsmassage, fuktgivande mask, härlig skalpmassage, anti-age ögonkräm och avslutande dagkräm. Royal Face passar alla som vill ge sin hud extra omtanke & kärlek och är utmärkt för dig som behöver en uppfräschning i vardagen.

Vardagar: 650:-
Pensionär: 620:-

Kontakta oss

BILD

Peaceful Beauty
20min 400:-             

Ljuvligt avslappnande ansikts- & ögonkur med mycket massage och näring för huden. I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, härlig ansikts- och dekolletagemassage, serum, ögonkräm och avslutande dagkräm. I ögonkuren använder vi bl.a. kalla lava-stenar som motverkar svullna och trötta ögon samt mörka ringar under ögonen och mycket massage. Ljuvligt för både sinne, ögon och hud på så många sätt!            

Vardagar: 370:-
Pensionär: 340:-   

Kontakta oss

Se även

relaxerbjudande
Massage

relax
Kroppsbehandlingar

BILD
IR Bastu

<3
Min Älskling