M

Ansikte & Ögon

Ansikte & Ögon

 

En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud och ge den rätt näring, som den behöver. Skäm bort dig själv och din hy ordentligt och väck dess lyster. Vi hjälper dig hitta det som passar din hudtyp.

Boka här

M

Lilla ansiktskuren | 495:-
(
25min)

En uppfräschande ansiktskur med rengöring, peeling, skön ansiktsmassage, mask och härlig skalpmassage med avslutande dagkräm.

Boka här

BILD

Klassisk ansiktsbehandling | 745:-
(50min)


Vår klassiska ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, portömning, exfoliering, skön ansiktsmassage, fuktgivande mask, härlig skalpmassage, anti-age ögonkräm och avslutande dagkräm. Denna behandling passar alla som vill ge sin hud extra omtanke & kärlek och är utmärkt för dig som behöver en uppfräschning i vardagen.

Boka här

Ögonsfransar

Färg bryn & fransar inkl plock | 345:-
(30min)


Slipp att måla dina ögonfransar och ögonbryn varje morgon genom att färga dem. Ett mycket lätt och tidssparande alternativ för att alltid se stylad ut runt ögonen. Vid plockning av ögonbryn utgår vi från din ansiktsform för att hitta en ögonbrynsform som harmoniserar med ditt ansikte. En tydlig ögonbrynsform ramar in dina ögon samt lyfter upp och framhäver ditt ansikte.

Färg bryn inkl plock | 225:-
(20min)


Tillsammans går vi genom hur du vill att dina ögonbryn ska se ut. Vi väljer ut en passande färg samt vilken form på ögonbrynen som passar.

Färg ögonfransar | 170:-
(15min)


Vid färgning av ögonfransar kan du välja mellan brun, svart eller blåsvart. Färgen som vi använder är såklart skonsam mot dina fransar och ögon. Resultatet håller i sig mellan fyra eller sex veckor.

Boka här

Se även

Massage
Massage

BILD
Kropp & Fötter

BILD
IR-bastu