M

Ansiktsbehandlingar

ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud och ge den rätt näring, som den behöver. Skäm bort dig själv och din hy ordentligt och väck dess lyster. Vi hjälper dig hitta det som passar din hudtyp.

Boka här

M

Princess Face 
25min 495:-

En uppfräschande ansiktskur med rengöring, peeling, skön ansiktsmassage, mask och härlig skalpmassage med avslutande dagkräm.

Boka här

BILD

Royal Face
50min 745:-

Vår klassiska ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, portömning, exfoliering, skön ansiktsmassage, fuktgivande mask, härlig skalpmassage, anti-age ögonkräm och avslutande dagkräm. Royal Face passar alla som vill ge sin hud extra omtanke & kärlek och är utmärkt för dig som behöver en uppfräschning i vardagen.

Boka här

BILD

Peaceful Beauty
30min 675:-             

Ljuvligt avslappnande ansikts- & ögonkur med mycket massage och näring för huden. I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, härlig ansikts- och dekolletagemassage, serum, ögonkräm och avslutande dagkräm. I ögonkuren använder vi bl.a. kalla lava-stenar som motverkar svullna och trötta ögon samt mörka ringar under ögonen och mycket massage. Ljuvligt för både sinne, ögon och hud på så många sätt!            

Boka här

Se även

Massage
Massage

BILD
Kroppsbehandlingar

BILD
IR-bastu