aw2

EVENTS

prose

6 oktober kl. 18.30-20.30
Prosecco & Pralinprovning de Luxe 

En kväll med extra allt - Prosecco & Praliner samt lite god mat låter väl bra?! 

Vi tar med er på en resa om historien hur Prosecco framställs samtidigt som vi smakar vi av våra underbara Proseccos - 5 olika hinner vi med under kvällen. Dessutom ingår det kallskuren mat med tillbehör inspirerat av Italien. 

Men vi slutar inte här utan smakar även av Linus utsökta chokladpraliner under kvällen från Sveriges sydligaste choklad som tillverkas i Beddingestrand. Vi får smaka handgjutna lyxiga chokladpraliner i härliga kulörer med höga smaker.

Prosecco Sweden är en ny importör i Skandinavien av exklusiv prosecco (D.O.C.G.). Christian Lienau Svensson och Roni Ewerlöf är grundarna till Prosecco Sweden och berättar även under kvällen om hur resan började och vad framtidsplanerna är.

Begränsat antal platser, så boka redan idag. Hjärtligt välkomna! 

Pris: 595:- per person

Vill du lyxa till det lite extra? Passa på att övernatta på hotellet efter provningarna för endast 400:-/pers (del i dubbelrum). Gäller i mån av plats och del i dubbelrum inkl. frukostbuffé. 

Boka här  

 

mord

25 oktober 
Mordmysterium med 2-rättersmiddag

En oförglömlig middag i sann deckaranda med en "mördare" i sällskapet!
Vem är mördaren och vem kan man lita på? Mordmysterium är ett roligt och spännande sätt att dinera. Alla är misstänkta - en är skyldig. Kanske är det just DU som är mördaren?! 

Efter en introduktion får alla deltagare instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som gåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Genom att diskutera och ställa frågor till de andra ska man komma fram till vem som är mördaren. 
En instruktör finns med vid borden och hjälper till så att handlingen går framåt. 

Mordmysterium är en perfekt aktivitet för dig som gillar att mingla under lättsamma former. Middagen blir garanterat en succé med många skratt under kvällen. 

Pris: 695:- per person inkl. 2-rätters middag
Begränsat antal platser.


Boka här  

Yogahelg

4-5 november 
Yoga Retreat

Andas in & andas ut! 
Under denna helg släpper vi taget om vardagens alla måsten, fångar lugnet och landar i nuet! Vi fyller på med härlig energi för både kropp och själ. En helg där du kan fokusera bara på dig själv. 

Njut av helgen i vacker omgivning på Jordberga Gods och avsluta lördagen i sköna sängar på Palm Tree Hotel efter en god middag. Start kl. 9.00 lördag till sluttid 12.30 söndag.

Ingår:
- Hotellövernattning - del i dubbelrum
- Hälsoshot
- Lunch & Middag
- Frukostbuffé
- Fullspäckat program med yogaklasser/föreläsningar/workshops m.m.

Utdrag ur programmet:
Vinyasa Flow-klass, Guidad Meditation, Föreläsning & Workshop, Andning & Pranayama, Hatha för emotionellt välbefinnande, Energiöverföring & Andningsarbete, Soundhealing, Kundalini, Yin Yoga & Reiki m.m.

Vi tar hand om er denna helg:
Henrik Schmidt
en av ägarna till Yoga Kendra i Malmö. Erfaren och ödmjuk. Undervisar främst i hatha, vinyasa, pranayama, andningsarbete, meditation och yin. Har undervisat på många yoga-lärarutbildningar i både Sverige och utomlands. Förbered dig på att bli utmanad och ha roligt på hans klasser. 

Nathalie Molhart - Dans och yoga har alltid genomsyrat Nathalies liv. Flyttade nyligen tillbaka till Malmö efter att ha bott 12 år i Frankrike, där hon följt en karriär inom dans. Vill inspirera andra att ta kontroll över deras hälsa och är tacksam att kunna hjälpa och vägleda andra till ett hälsosammare och lyckligare liv bl.a. genom olika läkningsmetoder, Reiki-healing, Chakra-balansering, Quantom-healing, energiöverföring och Kundalini-meditativ dans. 

Pris: 2.695:- per person 
Boka här  
Begränsat antal platser. I samarbete med Jordberga Gods & Yoga Kendra i Malmö.

Måbra1

18-19 november 
Feel Good-helg

Välkommen till en härlig helg bara för dig! Varva miniföreläsningar, workshops, skratt, avkoppling och god mat i gott sällskap. Kom hem till vardagen inspirerad och full av ny energi, kunskap, tips och ett nytt mindset för balans i livet.

Ingår:
- Hotellövernattning del i dubbelrum
- Frukostbuffé
- Lunch, fika, Middagsbuffé
- 1 glas bubbel
- Miniföreläsningar/Workshops
- Smink"skola", Modetips, Yoga/Mindfulness, Hudvård m.m.

Fullständigt program kommer inom kort och vi reserverar oss för ev. ändringar. Begränsat antal platser, så boka redan idag. 

Pris: 1.495:- per person, del i dubbelrum (enkelrumstillägg 250:-)

Boka här  

Återkommande event:

BILD
Business club

waffle
Late breakfast & Peacock Annorlunda