Home
Konferens

Konferenser & Events

Planerar du ett styrelsemöte eller en konferens med säljgruppen? Våra möteslokaler är modernt utrustade och rymmer upp till 30 personer i teatersittning. Vi hjälper er gärna att anordna heldagar som kortare lunchmöten med mat, dryck och logi anpassade efter just era önskemål. Önskar ni inkludera en padelmatch eller en golfrunda så löser vi det.
 

Heldagskonferens med en ljuvlig start med vår frukostbuffé

Ni får starta dagen med frukost och sedan får ni tillgång till en av våra fina konferenslokaler som är utrustade med allt ni kan tänkas behövas. När ni sedan börjar känna att magarna kurrar får ni besöka restaurangen intill hotellet för att äta lunch. Eftermiddagsfika bjuder vi också på! Det enda ni behöver göra är att boka och ge era önskemål sedan fixar vi resten!

Allergier? Ingen fara! Stora delar av frukostbuffén är laktosfri.

 

Heldagskonferens

Vår underbara frukost
Lunch med sallad, hembakat bröd, mineralvatten & kaffe.
Eftermiddagsfika
samt frukt och vatten i konferensrummet.

245 kr per person

Konferensrummet 1990kr

 

Halvdagskonferens

Vår underbar frukost el. eftermiddagsfika
Lunch med sallad, hembakat bröd, mineralvatten & kaffe.
samt frukt och vatten i konferensrummet.

195 kr per person

Konferensrummet 1490krKvällskonferens / Event

Söker ni den bästa lokalen för ett spännande event? Vi på Palm Tree Hotel har två fina lokaler till förfogande. Passar utmärkt till konferensen men även till diverse event. Just nu kan ni boka en helkväll hos oss med lokal och en 3-rättersmiddag som avnjuts i restaurang The Peacock precis intill hotellet. Önskar ni specifika teman för kvällen? Meddela oss era önskemål och vi ska göra allt för att tillgodose dem. Vi fixar det mest!

Vänligen kontakta oss för prisuppgifter.

 

Förslag på aktiviteter

Träningspass med – FUNKTIONAL LIFE – Konferens  
Bryt stillasittandet på er nästa konferens, med ett pass från Funktional Life.
Vi sätter ihop ett träningspass som alla kan vara med på. Vi utmanar er på er nivå. Välj mellan att träna utomhus hos oss eller på annan plats.

Walk and Talk – på FUNKTIONAL LIFE WAY´s sätt
Det är bevisad effekt att du tänker effektivare när du har en lätt förhöjd puls.
Ett bra sätt att få upp pulsen på är att gå. Och kopplar vi sedan på ett par frågeställningar så kommer ni få fram fantastiska lösningar. Här jobbar vi med frågor som får er att gå framåt. Vi kommer i samarbete med er ta fram frågor som berör era behov.

 

Konferens

 

Nyhetsbrev

You are now subscribed